Hypotheken

In de media zult u regelmatig berichten tegenkomen over vreemde praktijken rond hypotheken. Een verkeerd hypotheekadvies kan ingrijpende nadelige gevolgen hebben. Daarom is een duidelijk, onafhankelijk en eerlijk advies zeer belangrijk. Bij Siebe de Vries bent u hiervan verzekerd.

Relatie met de klant

Het is van primair belang dat u vertrouwen heeft in uw hypotheekadviseur. Het advies dat u krijgt, is het advies dat het beste past bij uw situatie, uw wensen en uw toekomstplannen. In de ruim 40 jaar dat wij actief zijn, hebben wij telkens gemerkt dat redeneren vanuit het belang van de klant ook voor onze organisatie het beste is. Als klanten merken dat er naar ze geluisterd wordt en ze passend advies krijgen, levert dat een goede relatie op. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij voor ruim 5.000 klanten actief zijn op het gebied van verzekeringen, sparen, hypotheken en pensioenen.

Transparantie

Omdat er in de hypotheekmarkt veel onduidelijkheid is, staat transparantie bij ons voorop. Wij geven u volledig inzicht in hetgeen wij aan uw hypotheek verdienen. Dit kunnen wij met een gerust hart doen omdat wij weten dat we handelen vanuit uw belang.

Maak een afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Een keer langskomen mag natuurlijk ook.

Waarom Siebe de Vries?

Deskundig en duidelijk
Friese nuchterheid
Onafhankelijk advies

Ervaring sinds 1979

Ruim 5000 klanten
Menu