Hypotheken

Met de huidige huizenmarkt is ook de werkdruk voor hypotheekverstrekkers toegenomen. Ook kunt u in de huidige media berichten tegenkomen over vreemde praktijken rond hypotheken. Een verkeerd hypotheekadvies kan ingrijpende nadelige gevolgen hebben. Daarom is een duidelijk, onafhankelijk en eerlijk advies zeer belangrijk. Bij Siebe de Vries bent u hiervan verzekerd. Daarnaast nemen onze adviseurs ruim de tijd voor u, zodat u altijd eindigt met de hypotheek die het beste bij uw situatie past.

Relatie met de klant

Het is van primair belang dat u vertrouwen heeft in uw hypotheekadviseur. Het advies dat u krijgt, is het advies dat het beste past bij uw situatie, uw wensen en uw toekomstplannen. In de ruim 40 jaar dat wij actief zijn, hebben wij telkens gemerkt dat redeneren vanuit het belang van de klant ook voor onze organisatie het beste is. Als mensen merken dat er naar ze geluisterd wordt en ze passend advies krijgen, levert dat een goede relatie op. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij voor ruim 5.000 klanten actief zijn op het gebied van verzekeringen, sparen, hypotheken en pensioenen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Om een passend advies te geven dat past bij uw situatie hebben wij keus uit meer dan 30 hypotheekaanbieders. We kijken daarbij eerst naar uw persoonlijke situatie en passen ons advies daarop aan. We denken met u mee en zeggen eerlijk wat wel of niet kan.

Eerste inventarisatiegesprek is gratis

Het eerste kennismaking gesprek nemen wij voor onze rekening. In dit eerste persoonlijke gesprek leggen wij uit wie wij zijn, hoe wij werken en vertellen we u graag in grote lijnen meer over alle mogelijkheden. We nemen ruim de tijd om een goed beeld te krijgen bij uw situatie en wensen voor de toekomst. Dit is geheel vrijblijvend en kost u niks.

Transparantie

Omdat er in de hypotheekmarkt veel onduidelijkheid is, staat transparantie bij ons voorop. Wij geven u volledig inzicht in hetgeen wij aan uw hypotheek verdienen. Dit kunnen wij met een gerust hart doen omdat wij weten dat we handelen vanuit uw belang. Benieuwd naar ons tarief? Bekijk hier ons hypotheek tarievenkaart.

Maak een afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Een keer langskomen mag natuurlijk ook.

Waarom Siebe de Vries?

Deskundig en duidelijk
Friese nuchterheid
Onafhankelijk advies

Ervaring sinds 1979

Ruim 5000 klanten
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw