Nabestaandenverzekering

Indien een partner overlijdt is dat uiteraard een enorm groot verlies. Naast de emotionele schade, kan het ook financieel grote gevolgen hebben. Om niet in geldzorgen te komen en aan alle verplichtingen te kunnen blijven voldoen, is er de nabestaandenverzekering. Met een dergelijke verzekering ontvangen de nabestaanden een geldbedrag waarmee bijvoorbeeld de hypotheeklasten of studiekosten doorbetaald kunnen worden.

Verschillende soorten nabestaandenverzekeringen: onafhankelijk advies

Omdat u waarschijnlijk niet vaak met dit type verzekeringen bezig bent, is het lastig in te schatten welke nabestaandenverzekering voor u optimaal is. Wat mag de premie zijn? Hoe hoog moet de nabestaanden uitkering zijn? Bij welke verzekeraar moet u zijn? Omdat wij bij Siebe de Vries dagelijks bezig zijn met dit soort vragen, kunnen wij u adequaat adviseren. Als onafhankelijk kantoor kijken wij hierbij naar uw belang!

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. We werken transparant en bespreken alle opties met u. U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen over een nabestaandenverzekering.

Ruim 40 jaar ervaring

Ons bedrijf is al sinds 1979 actief op het gebied van verzekeringen, sparen, hypotheken en onafhankelijk advies. Wij geloven in een lange termijn relatie, eerlijkheid, openheid en Friese nuchterheid.

Contact

Neem gerust eens contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt. Even binnenlopen is ook geen enkel probleem.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw