Altijd welkom op ons kantoor

U kent uw adviseur

Persoonlijke aandacht

Voor de hele familie

Wij laten het hart van de buurt kloppen

Zelfstandig adviseur van RegioBank in Heerenveen.
Jouw bank dichtbij.

Onze klanten kiezen voor online bankieren én persoonlijk contact. Kiest u ook voor de klantvriendelijkste bank? U bent altijd welkom bij ons op kantoor. Wij staan voor u klaar. Ook zakelijk bankieren is bij ons mogelijk. Meer weten?

Consumentenbond cijfers Regiobank

Online bankieren én persoonlijk advies

Veel mensen denken dat switchen van bank een hoop gedoe is. Maar dat valt gelukkig mee. Overstappen is niet moeilijk. U hoeft alleen maar bij ons langs te komen en wij regelen verder alles voor u. We zien u graag bij op ons kantoor. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we doornemen wat de mogelijkheden zijn.

Met een betaalrekening van RegioBank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij ons. Een telefoontje of mailtje en we helpen u graag. Liever persoonlijke contact? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons op kantoor. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.

Een spaarrekening met een doel. Een nieuwe auto, een mooie vakantie of een appeltje voor de dorst. Sparen voor een spaardoel geeft u een goed gevoel. RegioBank helpt u om uw spaarwensen te vervullen. Voor uzelf, uw gezin of uw kind.

 • Hoeveel zou ik kunnen lenen?
 • Is het verstandig om mijn huidige hypotheek over te sluiten?
 • Welk type hypotheek past het beste bij mijn persoonlijke situatie?

Allemaal vragen die u kunt hebben als u overweegt een huis te kopen of als u al in het bezit bent van een huis.

Onze hypotheekadviseur helpt u graag al deze antwoorden te beantwoorden.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Eerste adviesgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend
 • Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en passen ons advies daarop aan
 • We denken met u mee en zeggen eerlijk wat wel of niet kan
 • Wij geven u een onafhankelijk advies waarin wij keus hebben uit meer dan 30 aanbieders waaronder RegioBank

In een persoonlijk adviesgesprek vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden.
We denken graag met u mee!

Bekijk hier ons hypotheek tarievenkaart

We helpen ouders en kinderen bij de financiële opvoeding. We vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd leren omgaan met geld. Want jong geleerd is oud gedaan.

JongWijs: stap voor stap met geld leren omgaan
JongWijs is een gratis financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Sparen én betalen voor uw kind zélf. Met stapsgewijs allerlei opties, zoals een betaalpas, internetbankieren en Mobiel Bankieren. Plus jaarlijks praktische en leuke geldtips voor u en uw kind. Gewoon via de post. Zo kan uw kind stap voor stap leren omgaan met geld.

Zilvervloot Sparen: sparen voor de toekomst van uw kind of kleinkind
Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waar te maken. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. Naast de variabele rente ontvangt u een bonus over de inleg. Per jaar mag u maximaal € 600 sparen.

Kinderspaarweken
Goed sparen kun je leren. Door stap voor stap te doen. Van kinds af aan, groeien met kleine bedragen. Daarom heeft RegioBank de hele maand oktober haar Kinderspaarweken. Een maand waarin we over het belang van sparen door kids vertellen. En alle kinderen die in deze maand bij RegioBank sparen of een jeugdrekening openen, worden extra beloond met een leuk cadeautje.

Voor de Klas
Onze medewerkers staan voor de klas in de Week van het Geld en het hele jaar door met Eurowijs. Ons doel: mensen financieel weerbaar maken. Te beginnen met kinderen: wij geven gastles aan alle groepen van het basisonderwijs en de onderbouwgroepen van het voortgezet onderwijs. Ook leuk voor uw kind of school? Laat het ons weten en wij plannen graag iets in (nu ook online).

Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een mooi bedrag sparen voor tijdens uw pensioen? Dan is één van de Aanvullend Pensioen producten iets voor u. Daarmee zet u nu geld opzij om straks te genieten van uw oude dag. Vraag ons naar meer informatie.

U wilt vermogen opbouwen. En u bent bereid om meer risico te lopen dan u loopt bij een reguliere spaarrekening, om zo meer kans te maken op een hoger rendement. Via Doelbeleggen kunt u zelf beleggen door te kiezen uit één van de vijf ASN Duurzame Mixfondsen. We leggen u graag uit hoe doelbeleggen werkt.

Wij dragen bij aan een leefbare buurt en zijn op zoek naar buurtzame initiatieven

Als Siebe de Vries Verzekeringen en zelfstandig adviseur van RegioBank zetten wij ons in voor een leefbare buurt. Dat is een fijne buurt om te wonen en een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Financieel denken en sociaal doen gaan daarbij hand in hand. Samen met het Oranje Fonds dragen we bij aan lokale projecten om de betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren. Van een nieuwe koelbus voor de Voedselbank tot een ontmoetingsplaats voor eenzame ouderen. Het VoordeBuurt Fonds ondersteunt initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten en langdurige ontmoetingen stimuleren. Dit doen we met een financiële bijdrage en we faciliteren een eigen crowdfundingcampagne op voordebuurtfonds.nl

We zijn groot, maar voelen klein

We zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

We zijn er voor de hele familie

We dragen bij aan een leefbare buurt

Heeft u een idee voor een initiatief om de leefbaarheid in Heerenveen en omstreken te vergroten?

Of heeft u hulp nodig bij het realiseren van een initiatief? Laat het ons weten zodat wij samen met u de leefbaarheid in onze buurt kunnen vergroten.

En we zetten onze kennis van de regio in om de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo dragen wij bij aan een buurt die groeit en bloeit. Een plek waar het prettig leven, wonen en werken is. Een fijne buurt voor iedereen.

Wilt u meer weten over waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt?

  Wilt u graag persoonlijk advies over
  overstappen naar RegioBank?

  3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw