Altijd welkom op ons kantoor

U kent uw adviseur

Persoonlijke aandacht

Voor de hele familie

Wij laten het hart van de buurt kloppen

RegioBank Particulier

Onze klanten kiezen voor online bankieren én persoonlijk contact. Kiest u ook voor de klantvriendelijkste bank? U bent altijd welkom bij ons op kantoor. Wij staan voor u klaar.

Consumentenbond cijfers Regiobank

Online bankieren én persoonlijk advies

Veel mensen denken dat switchen van bank een hoop gedoe is. Maar dat valt gelukkig mee. Overstappen is niet moeilijk. U hoeft alleen maar bij ons langs te komen en wij regelen verder alles voor u. We zien u graag bij op ons kantoor. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we doornemen wat de mogelijkheden zijn.

Wij dragen bij aan een leefbare buurt en zijn op zoek naar buurtzame initiatieven

Als Siebe de Vries Verzekeringen en zelfstandig adviseur van RegioBank zetten wij ons in voor een leefbare buurt. Dat is een fijne buurt om te wonen en een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Financieel denken en sociaal doen gaan daarbij hand in hand. Samen met het Oranje Fonds dragen we bij aan lokale projecten om de betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren. Van een nieuwe koelbus voor de Voedselbank tot een ontmoetingsplaats voor eenzame ouderen. Het VoordeBuurt Fonds ondersteunt initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten en langdurige ontmoetingen stimuleren. Dit doen we met een financiële bijdrage en we faciliteren een eigen crowdfundingcampagne op voordebuurtfonds.nl

We zijn groot, maar voelen klein

We zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

We zijn er voor de hele familie

We dragen bij aan een leefbare buurt

Heeft u een idee voor een initiatief om de leefbaarheid in Heerenveen en omstreken te vergroten?

Of heeft u hulp nodig bij het realiseren van een initiatief? Laat het ons weten zodat wij samen met u de leefbaarheid in onze buurt kunnen vergroten.

En we zetten onze kennis van de regio in om de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo dragen wij bij aan een buurt die groeit en bloeit. Een plek waar het prettig leven, wonen en werken is. Een fijne buurt voor iedereen.

Wil je meer weten over waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt?

    Wilt u graag persoonlijk advies over
    overstappen naar RegioBank?