Persoonlijke aandacht

Binnenlopen zonder afspraak

U kent uw adviseur

Betalen, sparen en lenen onder één dak

Speciaal gericht op kleinzakelijke ondernemers

RegioBank Zakelijk

Zakendoen begint bij ons met een persoonlijk gesprek. Geheel vrijblijvend nemen wij de tijd om op basis van uw persoonlijke situatie te bepalen welk product bij uw past en welk advies wij u kunnen geven. Want ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of u nu een eigen winkel heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een stichting of vereniging.

Zakelijke financiële diensten

We helpen u met duidelijke financiële diensten en producten, zonder allerlei poespas. Heel gemakkelijk. Alles onder één dak. Bij de beste bank van Nederland in 2020 volgens de Consumentenbond. Want uw wensen staan bij ons voorop.

Consumentenbond cijfers Regiobank

Zakelijk bankieren op uw eigen manier, online en offline. Een compleet en voordelig betaalpakket, inclusief zakelijke spaarrekening. Mét creditcard, als u dat wilt. Bekijk onze ondernemersrekening. Ziet u op tegen de overstap? Geen zorgen. Overstappen is makkelijker dan u denkt. We helpen u er graag bij.

Als ondernemer heeft u dromen. Droomt u over een uitbreiding van uw aanbod? Of over een nieuw bedrijfspand? Wat uw dromen ook zijn, wij helpen u zodat u deze waar kunt maken. Met een zakelijke lening of een bedrijfshypotheek die bij u past. Bekijk onze financieringsmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Wilt u graag persoonlijk advies over
overstappen naar RegioBank?

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw