Brand- en aanverwante verzekeringen

Uw bedrijfspand en roerende goederen zijn een kostbaar bezit. Deze wilt u daarom goed verzekeren tegen bijvoorbeeld brandschade. Want hoe voorzichtig u ook bent, brand kan altijd ontstaan en gaat doorgaans gepaard met enorme schade en kosten.

Bedrijfsschadeverzekering

U werkt hard om uw bedrijf succesvol te laten zijn. Maar wat als aan de materiele zaken in uw organisatie schade ontstaat? De kosten en ongemakken die door bedrijfsschade kunnen ontstaan, kunnen vaak een grote financiële belasting op de bedrijfsvoering betekenen. Hiertegen kunt u zich verzekeren, met een bedrijfsschadeverzekering.

Reconstructieverzekering

Bij schade aan uw bedrijfspand die dermate groot is dat reconstructie nodig is, zijn de kosten zoals u zult begrijpen groot. Tegen deze reconstructiekosten kunt u zich verzekeren. Er zijn diverse mogelijkheden, er is altijd een verzekering die bij u past!

Contact

Om meer te weten over de brand- en aanverwante verzekeringen en hetgeen wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag eens uit op ons kantoor. Dat mag op afspraak, maar u kunt natuurlijk ook gewoon eens binnenlopen.