Bedrijfswagenverzekering

Uw bedrijfswagen verzekeren

Voor veel ondernemers en bedrijven zijn de motorrijtuigen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Een passende bedrijfswagenverzekering is daarom van groot belang. Of het nu gaat om één of meerdere personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens of andere voertuigen; de bedrijfswagenverzekering van Siebe de Vries biedt de mogelijkheid bedrijfswagens uitgebreid te verzekeren.

Vrachtwagen verzekering

Vrachtwagen verzekeringen zijn er in diverse vormen. Als het binnen uw bedrijf draait om transport, logistiek of ander grootschalig vervoer dan zijn uw vrachtwagens het hart van de zaak. Het is dus cruciaal om deze een goede dekking te bieden tegen bijv. schade of diefstal. Afhankelijk van de vrachtwagen(s) en uw behoeften bieden wij voor iedere situatie een passende verzekering.

Wagenpark verzekeren

Met een wagenparkverzekering kunt u eenvoudig uw hele wagenpark verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal. In zo’n pakket kunt u al uw personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens in één keer collectief verzekeren. Vaak levert zo’n collectieve aanpak aantrekkelijke voordelen op. Bent u benieuwd wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies!

Contact

Om meer te weten over de bedrijfswagenverzekering en hetgeen wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag eens uit op ons kantoor. Dat mag op afspraak, maar u kunt natuurlijk ook gewoon eens binnenlopen.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw