Aansprakelijkheidsverzekeringen

Als ondernemer loopt u altijd het risico dat één van uw medewerkers iets overkomt tijdens zijn of haar werkzaamheden. Ook kan een klant schade ondervinden door uw producten of diensten. In dit soort gevallen kunt u aansprakelijk gesteld worden. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van schade die u aan anderen en hun eigendommen toebrengt.

Een ongeluk op de werkvloer of schade door uw product? Met een AVB verzekert u zich tegen de kosten van schadeclaims. De AVB dekt onder andere schade aan personen, schade aan zaken en de kosten van rechtsbijstand wanneer u deze dient te betalen.

Rechtsbijstandverzekeringen

Wanneer u juridische bijstand of advies nodig hebt, kunt u gebruik maken van juristen en andere deskundigen. Zij kunnen u bijstaan en behandelen uw juridische problemen. De juridische kosten kunnen al echter snel in de papieren lopen. Met een rechtsbijstandverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken om de financiële consequenties voor uw bedrijf.

Een conflict met een klant of leverancier? Met een rechtsbijstandverzekering betaalt u niet zelf de kosten van juridische hulp. Hiermee worden kosten van advocaten, experts en kosten van procederen gedekt.

Tip: Vergelijk beide verzekeringen en kies de beste optie voor uw bedrijf.

Contact

Om meer te weten over de aansprakelijkheidsverzekering en hetgeen wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag eens uit op ons kantoor. Dat mag op afspraak, maar u kunt natuurlijk ook gewoon eens binnenlopen.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw